8 gedachtes over “Wat een pareltje onze parelhagedis!”

 1. Mooie foto’s zeg.
  Is dit nog steeds dezelfde hagedis die elk jaar groter wordt?
  We wilden snel komen kijken, de caravan is al uit de stalling en we wilden volgend weekend vertrekken, maar door familieomstandigheden zit het er voorlopig (nog) niet in.

  1. Ik zou het niet weten. tot een bepaalde grootte kunnen ze nog in een holte in de olijfbomen bivakkeren, maar als ze groter worden dan een halve meter gaan ze toch wel ergens anders naar toe. Ik denk dat “Kareltje” volgend jaar wel een nieuwe stek zal kiezen die iets ruimer is.
   We hopen dat jullie snel kunnen vertrekken en we jullie weer kunnen ontmoeten. Tot dan en alvast een goede reis. Gr. Bert&Thea

 2. Lieve Bert en Thea
  Jeetje wat een mooie kleuren heeft die hagedis. Ik heb er ook eens zo een gespot maar die had iets meer blauw op zijn buik.. Maar de blauwe regen mag er ook zijn, Wim en ik krijgen zo zin om die kant op te komen, maar soms moet je keuzes maken. Wij kiezen dit jaar voor Noorwegen. En met de caravan naar de Veluwe, dus dit jaar geen Portugal! Fijn seizoen en zeker tot ziens, knuffel Wim en Ineke

  1. De hagedis heeft inmiddels een naam: “Kareltje”. Hij heeft inmiddels ook een zusje (broertje?), die iets kleiner is, maar er is ook nog een kind van een paar centimeter. Het zusje heet inmiddels “Carolina”. Het kind is nog naamloos. Maar daar wordt vast wel wat op gevonden.
   veel plezier in Noorwegen en tot ziens! Gr. Bert&Thea

 3. Lieve Bert en Thea,

  Supermooi die parelhagedis , wij hebben hem ik heb het even nagekeken, in 2015 bij jullie gespot en ook op de foto vastgelegd, prachtige kleuren.
  Hopen jullie dit voorjaar weer te zien.

  Groetjes, Gerrit en Nel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *