Tentoonstelling (vervolg)

Het was spannend om voor de eerste keer mijn schilderwerken en tekeningen openbaar te maken. Het was ook een echte try out en voor een klein publiek.

Maar de expositie was een groot succes! Heel veel mensen hebben de moeite genomen om te komen en er zijn zelfs 5 werken verkocht. Het was boven verwachting. Al met al een zeer geslaagde middag en zeker de moeite waard om nog eens herhaald te worden.

Hieronder vinden jullie een kleine foto-impressie van deze zonnige middag.

Ik moet jullie ook nog bedanken voor alle leuke reacties die jullie op de uitnodiging voor de expositie hebben geschreven. Veel van jullie vroegen om vergrotingen van de schilderijen.

Welnu, binnenkort ga ik online met een eigen website. Dan kunnen jullie de schilderijen en tekeningen beter bekijken. Zo gauw deze website in de lucht is krijgen jullie via deze camping blog een bericht!

Nogmaals bedankt voor alle positieve reacties die ik de afgelopen dagen heb gekregen. Het is zeker een stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan. Veel groeten uit onze zonnige Algarve, Thea.

8 gedachtes over “Tentoonstelling (vervolg)”

 1. Hallo Thea & Bert.

  Leuk om te zien jouw werk, maaaaarrre
  zijn ze ook nog te bezichtigen op 18 maart e.v.?

  Wij zijn er klaar voor om op weg te gaan richting Sao Marcos en gaan vertrekken op donderdag 12 maart.

  Dus, tot gauw

  Evelien & Rob

 2. Hallo Thea ,

  Jammer dat we er niet bij konden zijn!
  Je schilderijen zien er goed uit, en het was een leuke expositie, zo te zien. Ook leuk dat je nog wat verkocht hebt.
  Misschien volgend jaar nog een keer, als we er wel bij kunnen zijn!!!

  Groetjes Peter en Marjo.

 3. Hallo Thea, wat leuk dat je talent hebt om zo mooi te kunnen schilderen en zelfs je eigen tentoonstelling hebt gehad! Als we over een paar weken bij jullie komen wil ik graag wat van je werk zien en als je het leuk vindt, kan ik ook wat van mijn werk laten zien. Ik schilder n.l. ook. H.g. Annet Piek

  1. Wat een leuke tentoonstelling en veel belangstelling. Hoe heb je dit verborgen kunnen houden. Zeker de moeite waard om hier meer mee te gaan doen.
   Wij zijn vorig jaar op jullie camping geweest.
   Een tip van een buurman van ons. Onverwachts zijn we 4 weken bij jullie op de camping gebleven . Onze dochter is ook nog een week bij ons geweest. Een fijne plek, rust, mooi wandel gebied en leuke omgeving om te verkennen.

   We komen zeker terug.!

   Groeten Frans en Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *