Tentoonstelling

Vandaag zijn de schilderijen van Thea voor het publiek te zien.

Without words  
Art is all about feeling. It is the painters ultimate expression. A brushstroke is a word. Many brushstrokes are a story. This is my story.   I am a  self-taught painter and developed my painterly story in the last 2 years. Before that time, I never painted although I had some creative expressions in young adulthood.   The process  is an investigation into what moves me. An investigation that will never end, because of “panta rhei”:  everything is moving, everything is always evolving. I am  always evolving. And every research for a painting becomes part of myself and invites for new research. A never ending story.   My paintings are between figuration and abstraction. From the observable world I make my own translation into a drawing or painting. Sometimes this is a fairly realistic image, but it can also be an abstraction or a combination of both.  

I hope you will enjoy my first exhibition Thea Booijink

Location: Campsite Quinta de Odelouca

Vale Grande de Baixo, Porto da Figueira

São Marcos da Serra

N 37°20’22.29”                 W 8°22’20.18”

15 gedachtes over “Tentoonstelling”

 1. Lieve Thea en Bert,

  Leuk om wat creaties van je te zien, ziet er mooi uit zover ik het kan zien .
  Fijn zo’n hobby, lekker uitleven in je schilderijen.
  Hopen ze in het echt te kunnen bewonderen, begin april hopen wij weer te vertrekken naar het zuiden .
  Groetjes,
  Gerrit en Nel

 2. Hoi Thea,
  Ja leuk om te zien! Wist ik niet dat je schilderde, maar ik lees dat het pas de laatste 2 jaar gebeurd. Jammer dat ze niet konden worden vergroot, want zo kan ik het niet zo goed zien. Gek he, dat mensen altijd alles dichterbij willen halen. Maar als het goed is kunnen we ze misschien in het echt zien als we langs komen in de eerste helft van mei. We zijn dan in pera en hebben dan een auto gehuurd. Maar zo op het eerste gezicht ” I like the paintings”
  Knuffel voor jullie van Wim en Ineke

 3. Beste Thea
  Leuk om je weer even te horen. Wij wisten niet dat je een hobby als de schilderkunst beoefende. We vinden het mooie schilderijtjes. Maar we kunnen niet ff langskomen vanwege de geografische ligging. Op dit moment hebben we nog geen vakantie plannen gemaakt i.v.m. familie zaken. Succes met je hobby en hopelijk komen er toch veel mensen op af.

 4. Hallo Thea en Bert,
  Prachtig gedaan, Thea. We hopen ook dat ze straks in mei nog te zien zijn. Vandaag de camper weer uit de stalling gehaald. Gaan over 2 weekjes op pad, richting Portugal. Het weer is er veel beter dan hier. Zien er weer naar uit om jullie te ontmoeten . Zijn nu aan het bijkomen van de griep.
  Oant sjen, Johan en Coby visser.

 5. Beste Thea,

  Een ‘long distance exhibition’ voor ons vandaag, maar proficiat, je werken zien er zo mooi uit en vertellen ieder hun eigen verhaal. We hopen ze op een later moment te kunnen bekijken.
  Hartelijk groeten,
  GERT en Aukje

 6. Mooi gedaan Thea , je bent een natuurtalent!
  Schilderen kan je veel voldoening geven!
  Schilder je met acryl- of olieverf?
  Ik oefen nu in een techniek « wet in wet «  je moet maar eens opzoeken op you tube het is een heerlijke techniek van een Amerikaans schilder Bob Ross .
  Ik wens je nog veel plezier met je leuke hobby.
  Groetjes aan Bert,
  Rita en Jp

 7. en wij hopen jullie weer te zien, als ook Joop en Fineke … Inderdaad door dat we de schilderijen niet kunnen vergroten, is de postzegel te klein ..

 8. Ha Thea, Jammer dat we je expositie niet kunnen zien, maar we wensen je wel een fijne tentoonstelling.
  Is dit de eerste keer dat je er mee “naar buiten” komt?
  Wat hebben we weer heerlijk gekampeerd bij jullie, dank voor die prettige sfeer.
  Gré Dubbeldam en Janny Geels

 9. Thea wat een leuke schilderijen!
  Het aardige is,dat dit ook mijn hobby is.
  Het is mooi om het aan breder publiek te kunnen laten zien.
  Lekker los geschilderd.
  Dat is ook mijn stijl.
  Als je wilt zien wat ik maak kun je op onderstaande site kijken.
  Geniet van je talent!
  Schidersplezier.jimdo.com

 10. Ha Thea, mooi hoor. Alleen jammer dat ik ze niet vergroten kan. Voorlopig ziet het er naar uit dat we dit jaar niet in Portugal komen, hopelijk volgend jaar wel.
  Groetjes Theo en Rita

 11. Beste Thea,
  Ziet er erg goed uit maar helaas kunnen we vandaag niet even langskomen.
  Hopelijk heb je in april/mei ook expositiedagen want ijs en corona dienende zijn we van plan om eind maart richting zuidwaarts te reizen. Na het vroegtijdig afbreken van onze, al verlate, vakantie vorig jaar staan we te popelen om te vertrekken.
  Groeten Joop & Fineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *