Tentoonstelling (Vervolg 2)

Ik heb jullie beloofd dat ik jullie op de hoogte zou brengen wanneer mijn nieuwe website over mijn kunst klaar zou zijn. Welnu: dat is het geval!

titelpagina art

Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op:

https://theabooijink.com/

En vergeet vooral niet om je in te schrijven voor mijn blog op die website. Zo blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwste werken.

Veel kijkplezier! Groetjes Thea

ps. alles is hier bij het oude. Niemand besmet op de camping en de crisis lijkt zich nu in Portugal wat af te zwakken door alle maatregelen. Blijf gezond!

4 gedachtes over “Tentoonstelling (Vervolg 2)”

 1. Beste Thea
  Het is een mooie en goed werkende website geworden . We vonden het ook erg leuk om jou voorgeschiedenis te leren kennen. Het was echt een verrassing voor mij dat jij in deze richting zo gedreven bent. Zodra de gelegenheid er weer is willen we graag jullie weer ontmoeten. In de tussentijd geniet van de prachtige natuur in Portugal.

  Rob en Carla

 2. Hoi Thea
  Wat een mooie webside. En wat ben je actief geweest. Super!
  Hier is alles ook goed. Onze reis naar Portugal is gecanceld. Maar zodra we weer kunnen boeken, boeken we een nieuwe vakantie naar Portugal.
  Hou jullie goed en een fijne zomer, groet voor Bert!
  Lieve groetjes Wim en Ineke

 3. Leuk Thea.
  Hier ook alles goed.
  Het was onze bedoeling om nu in Portugal te zijn. Maar helaas we zitten binnen. Zodra de grenzen weer open zijn pakken we de camper en komen naar Portugal. Hopelijk zien we elkaar snel weer.
  Groetjes
  Nico en Anke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *