Alles OK hier

Onze camping is nog nooit zo rustig geweest
Onze camping is nog nooit zo rustig geweest

13 augustus 2018

Elke morgen als we naar buiten kijken denken we: wat hebben we een geluk gehad. Nergens ook maar een spoortje van de brand te zien. Alsof er niets gebeurd is. Het enige wat er ons nog aan herinnert is een vrijwel lege camping (4 plaatsen bezet, tegen normaal tussen de 20 en 25).

We willen iedereen die ons de afgelopen week een hart onder de riem heeft gestoken bedanken voor jullie medeleven. Het is fijn om te merken dat er ook op afstand een band bestaat.

Voor ons is het motto nu: ga door en kijk niet om. We genieten van het mooie weer en de lange avonden buiten. Het is alsof we nu zelf een beetje vakantie hebben. En dat is ook leuk!

Groetjes en tot ziens Bert & Thea

8 gedachtes over “Alles OK hier”

 1. Hoi Bert en Thea, goed om te lezen dat jullie aan de vuurdans ontsnapt zijn, maar het zal best angstig geweest zijn! Ik was vergeten dat jullie geen FB account meer hadden, maar ga me inschrijven op jullie blog! Een goed naseizoen gewenst! Groetjes, Henk en Monique

 2. Hallo Bert en Thea,
  Pas vandaag hoorde ik over de hevige bosbranden in jullie buurt… schrok er enorm van en ben gelijk gaan googelen om uit te vinden of jullie oké zijn: en oooh hoera, dat zijn jullie! Erg opgelucht dat jullie paradijsje bespaard is gebleven.

  Ben benieuwd hoe het er intussen uit ziet op de camping, het kleine olijfboompje waaronder Emma in 2012 een schaduwplekje vond, is vast een stuk gegroeid. Ik wil zo graag weer eens langskomen, met Jan deze keer, want Emma is al lang het huis uit. 🙂

  Alle goeds en hartelijke groetjes,
  Pauline

  1. He leuk Pauline om weer eens wat van je te horen. De camping is sinds 2012 (waar blijft de tijd?) behoorlijk ontwikkeld wat groen betreft, al kunnen we nog steeds de bomen wel de grond uitkijken. olijfbomen groeien nou eenmaal niet zo hard. Jij en Jan zijn van harte welkom om hier de boel weer eens te bekijken. Doe de groetjes aan Emma. Bert&Thea

 3. Gelukkig dat alles goed is gegaan. Nu even bijkomen de gasten zullen snel weer komen op jullie fantastische camping.

  Groeten, Anita

 4. Ha Bert en Thea. Wat n spannende tijd hebben jullie achter de rug. Ik ben erg blij voor jullie dat dat achter de rug is en voor jullie goed is afgelopen. Wij komen jullie echt weer n keer opzoeken. Op dit moment is t nog niet duidelijk wanneer dat zal zijn, maar we komen absoluut weer n keer.
  Groetjes Theo en Rita

 5. Nog geen 2 maanden geleden kampeerden we bij jullie. Bert met dochter druk aan het gras maaien om het brandgevaar te voorkomen. Wrang dat jullie nu zo weinig gasten hebben! Het gevaar is bezworen hopelijk komen er snel meer mensen op jullie prachtige terrein kamperen.

  Hartelijke groet vanuit Zuidwolde,
  Gjalt en Anke

 6. 😘😄 Ja, ook al is het alweer een paar jaar geleden dat we jullie bezochten, steeds nog een zwak voor jullie en fantastische camping!
  We leefden zeker erg mee! Zijn mét jullie blij dat het zo goed is afgelopen!
  Precies zoals aangegeven: kijk vóóruit en geniet van de rustiger periode dan gewend. Misschien doet dat jullie ook wel goed, al scheelt het inkomsten 😢.
  Lieve groet van ons uit Lochem.
  Harry&Greet.

 7. Gelukkig maar. Tel je zegeningen zeggen ze wel eens, maar een goede portie geluk hoort er ook bij.
  Het ga jullie allebei heel goed.Groet van ons!
  Hermi en Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *