Kerst en daarna op naar 2020!

Het is alweer bijna zover! Kerstmis 2019 dient zich alweer aan.

Ook dit jaar is weer (veel te ) snel voorbij. Het was een jaar waar we met veel plezier op terug kijken. Een gezellig voorjaar, een heerlijke en relatief koele zomer met als afsluiter een mooie herfst. En ook al regent het de laatste dagen met pijpenstelen, dit is een goed jaar geweest.

We hebben deze week een enorme regendepressie, waarin het soms giet! Maar gisteren zaten we blijkbaar in het oog van de depressie en hadden we 1 dag mooi weer. We hebben heerlijk aan het strand gegeten!

Ondertussen wordt alles wel weer mooi groen en sinds 2 dagen stroomt de beek weer. En sinds vandaag de Odelouca ook! 2 maanden later dan normaal, maar we zijn er erg blij mee.

We stoppen met het schrijven van nieuwsbrieven. 14 jaar lang hebben we ze rondgestuurd. Maar het wordt steeds moeilijker om naast de blog ook nog een nieuwsbrief te vullen. En het is niet logisch om alles 2x te schrijven. Dus we zullen nog een laatste kerstboodschap rondsturen en daar staat een verwijzing in naar deze blog. Voor iedereen die dit nog niet gedaan heeft: in het menu aan de zijkant kun je je inschrijven om een berichtje te krijgen wanneer er weer een nieuw verhaal verschijnt.

Weten jullie nog…. hoe het ooit was?

Wij wensen iedereen heerlijke en gezellige feestdagen en een zonnige en gezonde toekomst in 2020! Bert & Thea

6 gedachtes over “Kerst en daarna op naar 2020!”

 1. Lieve Bert en Thea
  Voor jullie ook fijne feestdagen en een gezond en goed 2020!!!
  Hopelijk zien we elkaar in het voorjaar, liefs Wim en Ineke

 2. Ook van ons n gezellige kerst, n leuke jaarwisseling en n voortreffelijk 2021 toegewenst en wellicht rijden we dit jaar weer ns richting Portugal, als we dat doen komen we zeker ook naar de odelouca
  Groetjes Theo en Rita

 3. Goedemorgen Thea en Bert,

  Vanaf deze kant wensen Hermi en ik jullie een fijne Kersttijd en een gezond en gelukkig 2020!
  We denken nog vaak aan de keren dat we bij jullie mochten zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *