We gaan weer open!

We hebben lang gedacht om deze zomer de camping gesloten te houden voor nieuwe gasten. Er zijn nogal wat maatregelen van kracht en wijzelf zaten ook niet te wachten op een mogelijke besmetting, gezien onze leeftijd.

Maar naarmate de datum van 15 juni dichterbij kwam (de datum die we onszelf gesteld hadden, want de campings hebben al sinds 23 mei toestemming), begon het meer te kriebelen. We zijn per slot van rekening een camping en als andere campings wel open gaan, waarom wij dan niet?

Dus het heugelijke feit is daar: we gaan 15 juni weer open voor nieuwe gasten.

Onze gasten die hier al die tijd de Corona-crisis samen met ons beleefd hebben, zijn inmiddels voor een groot deel vertrokken. De laatsten zullen waarschijnlijk volgende week of vlak daarna gaan.

De nieuwe terrasjes

We hebben een inventarisatie gemaakt over wat we moeten aanpassen. Meer ruimte rondom het zwembad om te zitten, wat betekent dat er extra parasols geplaatst moeten worden. Een beperkt aantal mensen in het water. Een inventarisatie van het aantal flesjes alcohol-gel die overal neergezet moeten worden. Geen receptie binnen, maar buiten. Geen drankjes meer op ons terras, maar nieuwe zitjes gecreëerd onder bomen. Wachtbankjes voor het sanitair en zo kunnen we nog wel even door gaan. Om nog maar niet te spreken van de maatregelen die we voor onszelf moeten nemen om alles zoveel mogelijk contactloos te doen.

We zijn heel benieuwd hoe het allemaal gaat verlopen! Tot nu toe is de belangstelling nog erg mager. Maar het is ook nog maar pas juni. Het hoogseizoen zal waarschijnlijk wel gasten opleveren. We mogen ook maar 2/3 van onze capaciteit gebruiken, dus we zijn ook eerder vol.

Wie zin heeft om te komen moet, gezien de beperkte capaciteit wel van te voren reserveren en het contactloos inschrijven verloopt via email. Op onze website (www.quintaodelouca.com) vind je ook de Covid-maatregelen die we hebben genomen en waaraan je je moet committeren. Deze maatregelen hebben we om de gezondheid van onze gasten en onszelf zo veel als mogelijk te kunnen waarborgen.

We hopen dat we juist dankzij deze maatregelen iedereen een fijne en zorgvrije vakantie te kunnen geven! Tot ziens in de Algarve, Bert en Thea

5 gedachtes over “We gaan weer open!”

 1. Lieve Bert en Thea
  Fijn dat jullie weer open kunnen, wensen jullie veel succes en hopen dat het nog een geslaagd seizoen mag worden ondanks alle beperkingen. Wij hebben nog geen plannen, wachten nog even af!
  Lieve groet vanuit Amersfoort,
  Gerrit en Nel

 2. Mooi dat het zover is dat jullie weer open gaan maar wij zijn nog niet zover om nu op pad te gaan. Het hoogseizoen gaan we normaal ook niet op stap.
  Hopelijk komt het er tweede helft augustus/ september wel weer van, maar we h ebben altijd begrepen dat gget in Portugal dan een verdroogde boel is geworden. Dus dit jaar zal het er wel niet meer van komen.
  Sluiten jullie ook dit jaar weer op 1 oktober of wordt het seizoen opgeschoven?

 3. Beste Thea en Bert, fijn dat jullie weer open (kunnen) gaan. Succes met alle maatregelen. Ik hoop omstreeks 19 juni naar Portugal te rijden en wellicht kom ik weer bij jullie met mijn rode poor man’s campertje. Van tevoren mail ik of er plek is. Groeten, Kees van Tol

 4. Lieve Thea en Bert
  Sluiten ons aan bij de vorige sprekers!
  Veel sukses deze zomer en blijf gezond!
  Wij zijn er tot nu toe ook goed doorgekomen. We mochten niet naar Portugal en zijn dus nog steeds in Borne. We hebben nu geboekt voor oktober naar Monte Gordo en we hopen dat dat door kan gaan. Hopelijk blijft een vervolg COVID uit.
  Lieve groeten Wim en Ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *